Neděle, 14 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung uvede letos několik tabletů. Jeden by měl nést osmijádrový procesor!

Samsung uvede letos několik tabletů. Jeden by měl nést osmijádrový procesor!

Zahraniční server SamMobile, který je známý tím, že se většinou nemýlí, vyzradil plány společnosti Samsung na letošní rok. Korejská firma plánuje dle všeho uvedení přístrojů Galaxy Tab DUOS, Tab 8.0, Tab 11 a Nexus 11. Pojďme se nyní na jednotlivé modely podívat podrobněji.

Samsung Galaxy Tab DUOS 7.0 bude takřka identické zařízení s tím, které Samsung představil včera. Ano,na mysli  máme Galaxy Tab 3.0.

Specifikace Galaxy Tab DUOS 7.0 jsou: sedmipalcový PLS LCD displej s rozlišením 600 × 1024 bodů, třímegapixelový zadní fotoaparát a dvoumegapixelový přední fotoaparát, dvoujádrový procesor, podpora dual SIM a microSD slot (až do 32GB).

Dalším novým přístrojem bude Samsung Galaxy Tab 8.0. Nabídnout by měl osmipalcový AMOLED panel s Full HD rozlišením, čtyřjádro Exynos 4412 a pětimegapixelový fotoaparát.

Do prodeje se nejspíše chystají i Galaxy Tab 11 a Nexus 11. První přinese jedenáctipalcový Super PLS TFT displej, dvoujádrový procesor Exynos 5250 a kameru s rozlišením osm megapixelů.

Druhý bude lákat na čistý Android, osmijádro Exynos 5410 a microSD slot s podporou až 64 GB paměti.

Photo: Ariel Zambelich/Wired

Zdroj: SamMobile

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře