Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyNejnovější firmware pro Samsung Galaxy S III obsahující Android 4.2.1 Jelly Bean...

Nejnovější firmware pro Samsung Galaxy S III obsahující Android 4.2.1 Jelly Bean ke stažení!

To, že společnost Samsung Electronics pracuje na novějším firmwaru pro svůj vrcholný model Galaxy S III, není žádným tajemstvím. V příštích týdnech až měsících se chystá distribuovat Android 4.2.1 Jelly Bean. Pokud jste však zruční a nebojíte se, můžete si ho do telefonu nahrát už dnes.

Odkaz pro stažení ROM naleznete na známém serveru SamMobile. Protože se ale jedná o nefinální verzi, mějte na paměti, že se můžete čas od času setkat s různými chybami.

Asi vás však ze všeho nejvíce zajímá, co je v novém firmwaru s označením I9300XXUFMB3 nového, tak si to pojďme pěkně shrnout, novinek je poměrně dost.

Odemykací obrazovka s widgety vyla vylepšena hezčím efektem zvlnění, funkci DayDream lze nyní zapnout v Nastavení ? Zobrazení, notifikace jsou zase o něco interaktivnější a propracovanější by mělo být také hlasové ovládání.

Jak Android 4.2.1 Jelly Bean na Galaxy S III vypadá se můžete podívat na videu níže.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

3 KOMENTÁŘE

  1. Abych pravdu řekl, jsem spokojený. Moc se toho nezměnilo, jen asi větší podpora ovládání hlasem. Jako vždy nadstavba touchwiz změní telefon tak, že vypadá jako všechny firmwary před tím, člověk by měl mít právo si vybrat, jaký vzhled chce. Pěkný a svižný systém.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře