Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung setřel Apple! Nekupujte nový iPhone, máme lepší a levnější produkty

Samsung setřel Apple! Nekupujte nový iPhone, máme lepší a levnější produkty

Představení nových iPhonů samozřejmě nenechalo konkurenci chladnou. Například takový Samsung, respektive jeho tuzemská pobočka, reaguje na nové jablečné telefony vtipným, a vlastně i pravdivým, příspěvkem, který momentálně koluje po sociálních sítích, kde sklízí úspěch. Ukazuje totiž, co všechno si za 43 490 Kč, tedy za částku, kolik stojí nový 512GB iPhone XS Max, můžete u Samsungu zakoupit.

Zatímco Apple vám za téměř 44 000 Kč nabízí „pouze“ jeden telefon, u jihokorejského konkurenta za tyto peníze získáte špičkový phablet Galaxy Note9 s perem S Pen a 512GB pamětí, originální wirelles charger (bezdrátovou nabíječku), odolné pouzdro a také nové hodinky Galaxy Watch s deklarovanou výdrží více než 80 hodin. Navíc, jak Samsung uvádí, vám zbyde ještě na chutný jablečný koláč.

Já mám jasno, ale jakou nabídku byste upřednostnili vy? Dali byste přednost Applu, nebo se raději poohlédli u konkurence? Dejte nám vědět v komentářích.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. Moje volba je jasná, za tuto cenu bych si koupil Smasung a vše co je popsáno v článku. Bohužel se najde spousty iovcí, které si iPhone koupí a utvrdí tak Apple, že to co nevyrábí, ale smontují od jiných výrobců mohou prodávat za jakou cenu budou chtít.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře