Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyZnačka Yenkee spouští vlastní online ligu

Značka Yenkee spouští vlastní online ligu

Již ve čtvrtek 15. února se odehraje první turnaj nové Yenkee Ligy na portále ESL gaming ve hře Clash Royale. V průběhu letošního roku jsou připraveny pro milovníky online her hned dvě sezóny. V té první je dvanáct turnajů, které končí tím posledním 3. května. Pro všechny účastníky je připravena soutěž o kredity, kterými lze následně zakoupit produkty Yenkee.

Hráčů Clash Royale přibývá a Yenkee chce tento fenomén ještě podpořit. Připravila sérii turnajů, které jsou součástí tzv. Yenkee Ligy. Tento čtvrtek se mohou milovníci této hry těšit na první turnaj spojený se soutěží o IT příslušenství.

Čím více účastí, tím lepší cena. Každý hráč Clash Royale sbírá za svoje umístění body, které může vyměnit za libovolné produkty Yenkee. Za zmínku stojí například herní myši Overlord a Resistance se špičkovým senzorem Avago, 4 000 DPI a odolnými mikrospínači Omron.

Yenkee hodlá tento rok vstoupit do světa online gamingu hned s několika projekty. „Chceme navázat na vlnu Bitvy Barev z minulého roku a nadále spolupracovat s YouTube herní komunitou. První vlaštovkou je turnaj v Clash Royale, který se koná již 15.2., a odstartuje tak první sezónu Yenkee Ligy. Její pokračování je naplánováno na podzim, o hře se ještě rozhodneme,“ doplňuje Goran Setler, zástupce značky Yenkee.

Základní informace

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře