Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung připravuje 1080p smartphone GT-B1950 s procesorem Exynos 5 5250 Dual

Samsung připravuje 1080p smartphone GT-B1950 s procesorem Exynos 5 5250 Dual

Samsung plánuje během letošního roku výrazně obměnit své portfolio produktů. Do prodeje se dostanou nové generace zástupců modelových řad Galaxy S, Galaxy Note a patrně také jeden dosud neupřesněný model s krycím označením GT-B9150.

Zatímco Galaxy S IV bude představen na samostatné akci v březnu, tak telefon, který pohání dvoujádrový Exynos 5 5250 (ten samý čip je součástí tabletu Nexus 10) taktovaný na frekvenci 1,7 GHZ a má Full HD displej (patrně s 441 ppi), bychom mohli spatřit už na veletrhu Mobile World Congress.

Informací o tomto modelu je poskrovnu. Výše vypsané údaje pochází z databáze benchmarků. Je zajímavé, že přístroj s tímto kódovým označením se v databázích objevil už před několika měsíci ? tenkrát byl ale osazen pouze HD displejem.

Dokud nedojde k jeho představení, nemůžeme si být ničím stoprocentně jisti. Ve hře je proto stále možnost, byť minimální, že se může jednat o Samsung Galaxy S IV nebo zbrusu nový Galaxy Note.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře