Neděle, 21 dubna, 2024
DomůNovinkyHonor 6X dorazí v únoru. Lákat bude na duální foťák a slušnou...

Honor 6X dorazí v únoru. Lákat bude na duální foťák a slušnou cenu

Již příští měsíc se začne na českém trhu prodávat nový Honor 6X. Jedná se o chytrý telefon, který zákazníkům za relativně příznivé peníze přinese všechny moderní funkce a nádavkem přidá dvojitý fotoaparát.

Honor 6X měl celosvětovou premiéru na veletrhu CES v Las Vegas. Novinka navazuje na oblíbený loňský 5X, má však lepší výbavu. Veškerý hardware je uschován v kovovém těle, jehož čelní straně vévodí 5,5palcový Full HD displej. Vzadu najdeme rychlou čtečku otisků a duální foťák.

Slušný výkon zajistí procesor Kirin 655 společně s 3 GB RAM a pro data a systém Android 6.0 Marshmallow je připraveno 32GB interní úložiště. Nechybí slot na microSD karty, který je hybridní a tudíž je Honor 6X i dvousimkový, baterie s kapacitou 3 340 mAhči kompletní konektivita včetně podpory všech tuzemských LTE pásem.

Česká cena Honoru 6X zatím nebyla oznámena, podle našich informací ale nepřekročí částku 7 000 korun. Prodej smarpthonu by měl odstartovat v řádu následujících týdnů.

6xx-2-500x474

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře