Pátek, 12 dubna, 2024
DomůRecenzePřipravte si peněženky, nákupní mánie jménem Černý pátek začíná

Připravte si peněženky, nákupní mánie jménem Černý pátek začíná

Tak jako každý rok, ani letos nezůstanou spotřebitelé ochuzeni o jeden z největších nákupních svátků roku. I letos se obchodníci připravují na Černý pátek, v rámci kterého nabídnou nemalé slevy na zboží všeho druhu. Jedním z obchodů, které se do akce zapojí, je i čínský gigant Gearbest.com.

Jako obvykle si tento nákupní portál celou akci rozdělil do více událostí, v rámci kterých budete nakupovat levněji díky slevovým kuponům, budete získávat dárky zdarma, a speciální slevu získáte také při platbě přes PayPal. Vše startuje 24. listopadu v 10 hodin našeho času.

Sleva 2 % navíc při platbě přes PayPal

Od 25. do 29. listopadu obdrží každý den prvních 5000 kupujících dodatečnou slevu ve výši 2 % (max ve výši 2 dolarů) na objednávku v hodnotě 50 dolarů a vyšší. Stačí zaplatit převodem či kartou přes PayPal.

paypal

Slevové kupony – sleva až 80 %

Slevové kupony jsou již poměrně nudnou klasikou, jak přimět spotřebitele k nákupu zboží, které chce prodejce prodat. Stačí se přihlásit pod svůj účet, otevřít stránku s kupony a kliknutím si nechat vygenerovat slevový kód. Slevy jsou jak procentuální, tak na přesně stanovenou částku napříč všemi kategoriemi.

kupon

Ušetřete s Intelem

Nejrychlejší nakupující mohou ušetřit také při nákupu zařízení s procesory Intel. Nabídka je rozmanitá, stejně jako výše poskytovaných slev. Při nákupu tabletů Jumper EZpad 5SE a Cube Iwork 12 jako dárek získáte klávesnici zdarma. Kompletní nabídku najdete na promo stránce zařízení s Intel procesory.

intel

Průvodce slevami

Některé produkty je třeba při slevových akcích propagovat více, než ty ostatní. Pro tento účel byl vytvořen krátký průvodce slevami, ve kterém narazíte na Xiaomi Mi5 za 259,99 dolaru, Yotaphone 2 za 119,99 dolaru, Jumper Ezbook 2 za 172,99 dolaru a na další zařízení.

guide

No a na konec si můžete na nějaké ty GB bodíky přijít také sdílením promo akce na sociálních sítích. Zajímavých podnětů k nákupu je tedy připraveno dosti, otázkou zůstává, zda objednávky stihnou do Česka či na Slovensko dorazit do Vánoc. Při zvolení přepravou prostřednictvím DHL by to však neměl být problém.

InsertPic_3C1F

Martin Polický
Martin Polický
Martin miluje mobilní technologie, které ve svém volném čase rád testuje a recenzuje.
Další články

1 komentář

  1. A kdo za tebe bude platit DPH na vstupu do EU nebo nás chceš utáhnout na tu bezcenou fakturu postrádající VAT- po našem DIČ jako doklad ??? Z Číny zaplatíš ještě poplatek za deklaraci ale to samé musíš udělat i v EU a podle nového celního zákona z 1.5.2016 musíš mít deklaraci zboží což tě vyjde na 750 1500 Kč ! No je jasné, že ti jde o zisk z placeného odkazu prodejce ale pokud uvádíš co zvádíš porušuješ zákon a to podstatné je to lež! Bylo by dobré si nechat přeložit podmínky prodeje z GB kde se jasně hovoří, že DPH a celní poplatky si hradí zákazník sám v cílovém státě atd. větší nehoráznost jsem nečetl!!!! Víš vůbec kolik lidí jsi takhle obelhal ?

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře