Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyGoogle přináší Gamer ID, vlastní identitu pro hráče mobilních her

Google přináší Gamer ID, vlastní identitu pro hráče mobilních her

Americká společnost Google přináší aktualizaci aplikace Google Play Games. Díky ní si hráči budou moci zřídit vlastní Gamer ID, tedy jakousi herní identitu zahrnující přezdívku a ikonku.

Pod nově zřízenou identitou si budete moci porovnávat skóre s hráči na Androidu, iOS i skrze internetový prohlížeč.

V současné době je hráčům k dispozici celkem 40 rozmanitých herních avatarů. Jejich portfolio by se samozřejmě mělo průběžně rozšiřovat.

Vedle nejlepšího dosaženého skóre Google Play Games ukládá také dosažený postup ve hrách, takže pokud například vyměníte mobil za novější, nebudete ve svých oblíbených hrách muset začínat od znova.

Představená novinka navazuje na změnu z minulého měsíce, která nás oprostila od nutnosti vlastnit Google+ konto v případě, že chceme užívat Google Play Games.

[appbox googleplay com.google.android.play.games]

Android-Google-Gamer-ID

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

1 komentář

  1. No, nevím, kde se vzala informace o tom, že není nutné mít účet na G+, ale teď jsem stáhl aktuální verzi Play Games a opět mě nutí k registraci na G+ a nejde to obejít, nebo přeskočit. Takže opět vypínám.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře