Neděle, 14 dubna, 2024
DomůNovinkyiPollute je nádherná logická hra s ekologickým kontextem a stop motion zpracováním

iPollute je nádherná logická hra s ekologickým kontextem a stop motion zpracováním

Stop motion zpracování je ve videoherním světě stále populárnější. V nedávné době se jím mohlo pochlubit hned několik počítačových her (např. Armikrog), na mobilech se však stále jedná jen o velmi malý počet her. Patří mezi ně i iPollute.

iPollute je z modelíny a dalších netradičních materiálů (provázky, umělá hmota atd.) zpracovaná logická hra, která se hráče snaží upozornit na ekologický dopad některých činností a jejich případné řešení. Ve hře se staráte o údolí postupně kolonizované lidmi.

Vaším úkolem přitom je zmírnit rozsah znečištění krajiny, což samozřejmě není zase tak jednoduché. Tak například, odpadky můžete dát do popelnice a pak je nechat vyvézt na skládku. Jenže skládka není 100% řešení, protože i její obsah potřebuje nějaké zpracování.

A v tomto duchu se pak nese prakticky celý herní zážitek – sympatické je, že návaznost věcí na nová řešení je vidět okamžitě a tak iPollute nemusí jenom bavit, ale i vzdělávat.

iPollute je k dispozici pro Android a iOS a to za cenu 90 korun.

[appbox googleplay com.bulkypix.ipollute]

[appbox appstore 888638770]

us-iphone-4-ipollute

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře