Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyMáte rádi piráty a post-apokalyptické zasazení? Zahrajte si Sandstorm: Pirate Wars!

Máte rádi piráty a post-apokalyptické zasazení? Zahrajte si Sandstorm: Pirate Wars!

Vývojářská společnost Ubisoft se ve světě her zapsala především sériemi klasických počítačových her jako je například Assassin’s Creed nebo Far Cry. Vedle toho však už nějaký ten pátek zdárně objevuje vody mobilního hraní. Po Rayman Adventures je jejím dalším mobilním zářezem Sandstorm: Pirate Wars!

Sandstorm: Pirate Wars! je steampunková strategie zasazená do post-apokalyptického světa. Ve hře se stanete obávanými piráty, kteří drancují lány na troud spálené země. Přitom narážíte na další peněz chtivé piráty, s nimiž následně bojujete v tahových soubojích podobných tahovým soubojům v FTL nebo Star Command. Oproti těmto simulátorům je ale hra o poznání dynamičtější.

V porovnání s ostatními hrami vyniká Sandstorm: Pirate Wars! i co se týče grafiky. Lodě jsou do detailu propracované, takže se nevyhnete tomu, že si je během soubojů detailně prohlédnete a to i opakovaně.

Sandstorm: Pirate Wars! vychází pro Android a iOS. Hra je k dispozici ke stažení zdarma, ale obsahuje mikrotransakce.

[appbox googleplay com.ubisoft.sandstormpiratewars]

[appbox appstore 930563044]

sanstorm-pirate-wars

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře