Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyLG zahájilo distribuci Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich pro mezinárodní verzi Optimusu...

LG zahájilo distribuci Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich pro mezinárodní verzi Optimusu 2X

Majitelé historický prvního mobilního telefonu s dvoujádrovým procesorem dostávají předčasný vánoční dárek v podobě aktualizace na Android 4.0 Ice Cream Sandwich. V jednu chvíli to dokonce vypadalo, že LG svůj starší model nechá zapadnout prachem, přestože dříve tvrdilo něco jiného. Drama je ale u konce a balíček s novější verzí je momentálně distribuován i na mezinárodní verzi.

Jako první již v září aktualizovali korejští uživatelé, nyní se dostává konečně i na evropský kontinent. Výčet změn, který Android 4.0 přináší, je velmi obsáhlý. V systému je implementována nová verze nadstavby Optimus 3.0, která nabízí nové widgety, nová gesta pro odemykání či hlasové ovládání spouště fotoaparátu. Seznam změn upozorňuje také na novou galerii a centrum notifikací, nový hudební přehrávač, vylepšenou správu operační paměti, nová vyzvánění a mnoho dalšího.

Je jisté, že se jedná o poslední aktualizaci pro tento model. Již dopředu lze s určitostí hraničící s jistotou říci, že mobil, který odstartoval honbu za co největším počtem jader, novější verze nikdy nedostane.

Optimus 2X

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře