Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyRockstar uvedl Grand Theft Auto: Vice City pro Android a iOS!

Rockstar uvedl Grand Theft Auto: Vice City pro Android a iOS!

Vítejte zpět ve Vice City. Vítejte zpět v 80. letech. Herní studio Rockstar dnes uvedlo nezapomenutelnou gangsterskou akci Grand Theft Auto: Vice City pro Android a iOS. Kromě grafiky ve vysokém rozlišení, spoustu zábavy a upraveného ovládání, přináší mobilní verze celou řadu nových prvků.

Vývojáři lákají na nové funkce pro zaměřování a přesnou střelbu, možnost upravit si ovládání dle vlastních potřeb, rozsáhlou kampaň a podporu pro bezdrátový herní ovladač MoGa a vybrané USB gamepady.

Grand Theft Auto: Vice City je k dispozici pro telefony: Motorola Atrix, Motorola ATRIX 2, Motorola ATRIX HD, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 a Google Nexus 4.

Podporovány jsou pak i tablety: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Motorola Xoom 2, Samsung Galaxy Tab 8.9, Samsung Galaxy Tab 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Xperia Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, Google Nexus 7, Google Nexus 10, Fujitsu Stylistic 10.1 a Toshiba Excite.

?Před spuštěním instalace hry Grand Theft Auto: Vice City se prosím ujistěte, že máte v paměti telefonu alespoň 1,5 GB volného místa. Pro dosažení optimálního výkonu doporučujeme po stažení Grand Theft Auto: Vice City restartovat zařízení a během hraní ukončit všechny ostatní aplikace,? uvádí se na Google Play.

POZOR: Mnoho uživatelů Android zařízení si stěžuje na to, že se jim při stahování dat zobrazuje hláška, že validace xapk souboru selhala. Tudíž si zatím zahrát nemohou.

Stahujte:

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře