Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyŠílenost! Takhle vypadá proud notifikací instagramového účtu s osmi miliony followerů

Šílenost! Takhle vypadá proud notifikací instagramového účtu s osmi miliony followerů

Nizozemský fotbalový záložník a reprezentant Demy de Zeeuw ukázal, jaké šílenství se rozpoutá, když na vašem účtu na Instagramu, který má přes osm milionů sledujících, zveřejníte fotku a necháte na iPhonu zapnuté notifikace.

Přestože fotbalista na obrázkové sociální síti nepatří mezi nejpopulárnější světové celebrity, po nahrání fotografie na profil se spustí okamžitě nekonečný proud upozornění, který ne a ne se zastavit. Notifikace iPhone doslova bombardují a displej zprávy nestíhá ani zobrazovat.

Docela by nás zajímalo, jak to vypadá, když nějaký příspěvek zveřejní například zpěvačka Taylor Swift, kterou odebírá 62 milionů lidí. To musí být totální fičák.

Zdroj: unilad

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

2 KOMENTÁŘE

  1. Podla mna je to fake. Pochybujem, ze by servery sluzby apple push notification (jedina moznost ako dostat notifikacie na iOS) pustili notifikacie s takoutou „kadenciou“.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře