Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyPředstavení je za dveřmi. Xiaomi Redmi 3 už není tajemstvím

Představení je za dveřmi. Xiaomi Redmi 3 už není tajemstvím

Xiaomi potvrdilo datum představení svého nového smartphonu, které se odehraje již toto úterý. Model Redmi 3 se svou výbavou zařadí do střední třídy, takže by nemusel být drahý. Podle známých informací nabídne pětipalcový HD displej či kovové tělo s károvaným vzorem na zadním krytu.

O chod operačního systému Android 5.1 Lollipop se v případě nového Xiaomi bude starat osmijádrový Qualcomm Snapdragon 615 a fotoaparát dostane tradiční rozlišení 13 megapixelů. Vnitřní paměť má mít kapacitu 16 GB a chybět by neměla podpora paměťových karet až do velikosti 128 GB. Operační paměť má být 2GB.

Těšit se údajně můžeme také na velmi dobrou výdrž při intenzivním používání. Smartphone bude totiž zásobit energií akumulátor s velkorysou kapacitou 4 100 mAh.

K představení Xiaomi Redmi 3 má dojít již 12. ledna, tedy za pouhé dva dny. Proslýchá se, že na stejné konferenci by mohl být představen i očekávaný vlajkový model Mi 5.

1 2387838_xiaomi

Předchozí článek
Další článek
Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře