Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkynVidia Shield Tablet K1 povyšuje na Android 6.0 Marshmallow

nVidia Shield Tablet K1 povyšuje na Android 6.0 Marshmallow

Shield K1 od nVidie je nejen jedním z nejpopulárnějších herních tabletů na trhu, ale zároveň také přístrojem s ukázkovou softwarovou podporou. Svědčí o tom skutečnost, že v těchto dnech dostává nový Android 6.0 Marshmallow.

Softwarový update má velikost 665 megabajtů a kromě samotné nové verze operačního systému od Googlu přináší také funkci nazvanou Adoptable Storage, díky níž lze paměťovou kartu využívat jako plnohodnotnou část úložiště. Mírnou změnou prošlo i uživatelské rozhraní, přizpůsobitelný panel rychlého nastavení či fotoaparát, který nyní nabízí vylepšené sekvenční snímání a HD efekty. Nový je také vzhled seznamu aplikací.

Jen upřesněme, že Android 6.0 je dostupný pouze pro nedávno uvedený model Shield K1. Pro loňský Shield Tablet aktualizace zatím dostupná není. K dispozici má být až v průběhu prvního čtvrtletí 2016.

a

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře