Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkySkvělá česká logická hra Teleporter je nyní zdarma

Skvělá česká logická hra Teleporter je nyní zdarma

Od vydání logické hry Teleporter, ve které zachraňujete mimozemské caparty, uběhly už tři roky a tak se vývojáři rozhodli, že ji uvolní pro všechny uživatele zdarma a bez reklam.

Příběh hry se točí kolem ztroskotání ufonů na Zemi, které pochytali vědci a zavřeli do desítek laboratoří. Vaším úkolem je všechny do jednoho vysvobodit, dostat co nejdříve do záchranné kosmické lodi a odfrčet pryč.

Hlavní postava se umí plazit a skákat, ale s tím si nevystačíte. Důležité jsou především teleporty. Později budete při záchraně soukmenovců z vesmíru také zpomalovat čas a přibudou i další pomůcky, jako třeba trampolína.

Hra obsahuje 50 úrovní, které je potřeba vyřešit. Posledních 20 nejnáročnějších bylo do této chvíle za poplatek. Nyní jsou zdarma, takže všichni mohou vyzkoušet, zda dokáží dohrát Teleportera až do konce.

[appbox googleplay com.las.teleporterfree]

3 1 2

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře