Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyNové telefony iPhone 6s se přehřívají. A není to funkce

Nové telefony iPhone 6s se přehřívají. A není to funkce

Americká firma Apple bude muset řešit velmi nepříjemný problém. Řada čerstvých majitelů nových iPhonů si totiž stěžuje, že telefon se jim přehřívá. Nejčastěji se to projevuje při spuštění aplikace pro fotografování, kdy software nedovolí používat blesk do té doby, než iPhone vychladne. Upozornil na to server reddit.com.

Nové telefony s nakousnutým jablkem se začaly oficiálně prodávat teprve minulý pátek a někteří uživatelé už hlásí problémy. Trápí je hlavně přehřívání, se kterým se setkávají, když mobil používají. Upozornění informující o vysokých teplotách se jim přitom zobrazuje i při běžných činnostech: například během instalace aplikací, stahování hudby ze služby iCloud nebo při prohlížení Facebooku a odesílání fotografií na tuto službu.

Zatím nevíme, jak časté jsou tyto incidenty, ani zda je na vině hardware nebo je chyba v softwaru iOS 9. Apple se zatím k problému oficiálně nevyjádřil.

1Zdroj: PA

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře