Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyMatematika nemusí být jen nuda, tvrdí český vývojář a vydává hru Zeroes

Matematika nemusí být jen nuda, tvrdí český vývojář a vydává hru Zeroes

Zeroes je nová zábavná logická hra pro Android. Úkolem hráče je umisťovat bloky s matematickými operacemi mezi tečky s čísly, a to přitom tak chytře, aby ve výsledku všude byly nuly.

Ve hře je momentálně 60 puzzlů rozdělených do tří světů. Každý svět je jinak barevný a zavádí nové herní prvky. V prvním světě jsou pouze operace sčítání a odčítání. V druhém se přidává násobení a dělení, ve třetím diagonální bloky. Chystaný update pak do hry doplní další svět, tentokrát s mocninami a odmocninami.

Autorem Zeroes je Petr Marek, český vývojář a student informatiky na ČVUT, který chce uživatele chytrých zařízení prostřednictvím své aplikace přesvědčit o tom, že matematika je krásná a zábavná, a nikoliv jen ta příšera, co si mnozí z nás pamatují ze školy.

Hru si do vašich zařízení můžete stáhnout zdarma a neméně potěšující je i fakt, že neobsahuje žádnou reklamu ani nevnucuje mikrotransakce.

[appbox googleplay com.PetrMarek.Zeroes]

01  04  07

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře