Středa, 17 dubna, 2024
DomůNovinkyEvropa opět stojí v pozadí: Galaxy Note 5 k nám přijde jenom...

Evropa opět stojí v pozadí: Galaxy Note 5 k nám přijde jenom s 3 GB RAM

Nejprve ho k nám Samsung nechtěl dovážet vůbec. Potom (možná i kvůli petici) změnil názor a Galaxy Note5 v Evropě dal zelenou. I přesto se však nedá mluvit o happyendu, Galaxy Note5 k nám totiž přijde s menší operační pamětí než do zbytku světa.

Nemilou skutečnost prozradila databáze benchmarku Geekbench. Tablet Galaxy Note5 v něm má sice 4 GB LPDDR4, jenže pak se tu nachází ještě druhé zařízení Galaxy Note5 s označením F, které má v hardwarové konfiguraci pouze 3 GB paměti RAM. Písmenem F se přitom v databázi Geekbench označují právě modely určené pro evropský trh.

Podle produktových specifikací bychom se ořezaného Galaxy Note5 na pultech našich obchodů měli dočkat na konci tohoto roku, maximálně na začátku roku příštího. Galaxy Note5 tak nenahradí druhý nově představený tabletofon Galaxy S6 edge+, ale jeho vlastní lehce osekaná verze. Co na takový kompromis říkáte? Přijde vám to spravedlivé?

note5-v-benchmarku

Zdroj: Phone Arena

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře