Neděle, 14 dubna, 2024
DomůNovinkyPotvrzeno: Samsung Galaxy S IV bude odhalen 14. března v New Yorku

Potvrzeno: Samsung Galaxy S IV bude odhalen 14. března v New Yorku

K představení nejočekávanějšího mobilního telefonu dojde 14. března v americkém městě New York, potvrdil Samsung Electronics. Už dříve o tomto termínu hovořil novinář Eldar Murtazin a nyní došlo na jeho potvrzení i z úst samotného generálního ředitele korejské společnosti JK Shina.

Co všechno nový model nabídne stále nevíme. Podle posledních zpráv nebude mít procesor Exynos, stejně tak by nový špičkový Samsung neměl mít ani displej typu Super AMOLED.

Samsung se údajně potýká s problémy při výrobě nového procesoru, který se přehřívá a jeho nasazení momentálně nepřipadá v úvahu. Místo něj by měl v mobilu tepat Snapdragon 600 na frekvenci 1,9 GHz.

Potíže sužují ale prý i výrobu Super AMOLED panelů s Full HD rozlišením. Samsung Galaxy S IV by proto měl obsahovat displej typu SoLux. Jaké nakonec nové Galaxy S nakonec opravdu bude, tak na to si budeme muset ještě chvíli počkat. Jisté v tuto chvíli není vůbec nic.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře