Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyDuel plácaček: Porovnání velikosti telefonů Nexus 6 a iPhone 6 Plus

Duel plácaček: Porovnání velikosti telefonů Nexus 6 a iPhone 6 Plus

Připravovaný Nexus 6 potěší svými proporcemi hlavně lidi, co mají ruce jako lopaty. Tedy třeba basketbalisty. Podívejte se na fotografii, kde je nový „über-Android“ srovnáván s iPhonem 6 Plus.

K představení nástupce Nexusu 5 by mělo dojít již za několik hodin a proto není divu, že na internet unikají další informace a fotografie. Jeden snímek nabízí dokonce přímé srovnání velikosti příštího referenčního Android s 5,5palcovým iPhonem 6 Plus.

Už nový iPhone je velká obluda, Nexus 6 (krycí označení Shamu) jde v tomto směru ještě dál, což příznivce kompaktních smartphonů určitě zarmoutí. Nedá se ale nic dělat. Je to opravdový obr, který podle dostupných informací nabídne 5,92palcový displej s QHD rozlišením.

V jeho další výbavě by neměl chybět výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 805, který doplní operační paměť s kapacitou 3 GB. Fotoaparát bude třináctimegapixelový s možností nahrávat 4K UHD videa.

vrib

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

3 KOMENTÁŘE

  1. je to velký jak kráva, ale stejně, rozdíl skoro půlpalec.. iphone má odporný rámečky 😀

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře