Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyPodívejte se: Srovnání velikosti telefonů Apple iPhone 6 a Samsung Galaxy S5

Podívejte se: Srovnání velikosti telefonů Apple iPhone 6 a Samsung Galaxy S5

Známý zahraniční web gsmarena.com, který už dříve publikoval fotografie a informoval o výbavě připravovaného telefonu, nyní uveřejnil fotografii makety iPhonu 6 v porovnání s lídrem platformy Android, top modelem Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 je smartphone postavený na mobilním systému Googlu, který se může pochlubit displejem o velikosti 5,1 palce a profilem 8,1 milimetru.

Vytvořená maketa iPhonu 6 má 4,7palcový displej a design držící se v mantinelech dřívějších spekulací – vzhled nového iPhonu by měl vycházet z multimediálního přehrávače iPod touch 5. generace.

Připustíme-li, že fotografie odhaluje skutečný vzhled chystaného iPhonu, pak si nelze nevšimnout relativně tenkého postranního rámečku a na pravém boku umístěného vypínacího tlačítka, které se tam přestěhovalo z horní části.

Poměrně hodně místa ale nadále zabírá část nad i pod displejem, kde se nachází kulaté hardwarové tlačítko, takzvaný Home Button.

arena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře