Čtvrtek, 28 března, 2024
DomůNovinkyPřejděte na Windows Phone, láká uživatele s Androidem Microsoft. Zatím jim je...

Přejděte na Windows Phone, láká uživatele s Androidem Microsoft. Zatím jim je ale akorát pro smích

Microsoft vydal před několika dny aplikaci s názvem Switch to Windows Phone. Ta má androiďákům pomoci s přechodem na Windows Phone 8. Po nainstalování prohledá jejich seznam aplikací a nalezne k nim ekvivalentní programy právě pro Windows Phone 8. Případný zájemce tak ihned získá představu o tom, jestli bude či nebude nějak limitován, pokud by si telefon se systémem od Microsoftu zakoupil.

Přestože program zatím není dostupný pro všechny uživatele, například v České republice a na Slovensku není k dispozici, už to od majitelů zařízení s Androidem pěkně slízl.

Aplikaci dosud hodnotilo 590 lidí a vysloužila si průměrné hodnocení 1,4 hvězdičky z 5 možných. To je opravdu vyloženě špatný výsledek pro Microsoft, ale tak trochu se to dalo očekávat.

Na závěr se vás nemůžeme nezeptat: Nainstalovali byste si Switch to Windows Phone do vašeho telefonu? A co na počínání Microsoftu a benevolenci Googlu, který proti této aplikaci zatím nijak nezasáhl, říkáte?

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Switch to Windows Phone/“/]

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. Já jsem z androidu na WP 8 přešel a android už popravdě nechcu ani vidět…

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře